nieuws

‘Boycot nu Unigarant!’

Archief

In AM 1 (pag. 34) stond dat Peugeot Nederland samen met Unigarant een gratis autoverzekering aanbiedt aan kopers van een nieuwe Peugeot. Deze actie is Roderick Hartog, directeur van assurantiekantoor Friesland Direkt, in het verkeerde keelgat geschoten.

“Heeft u het ook al gelezen? Kopers van een nieuwe Peugeot krijgen het eerste jaar de all-riskverzekering gratis van Peugeot Nederland. Het garagebedrijf geeft de gegevens van de klant door aan Peugeot Assurance en vervolgens worden deze gegevens verstrekt aan Unigarant. Binnen Unigarant is een Peugeot-team geformeerd dat samen met Peugeot Assurance rechtstreeks, zonder tussenkomst van het intermediair, de autoverzekering afsluit.
Kort samengevat: Unigarant en Peugeot Assurance sluiten massaal de door het intermediair gesloten autoverzekeringen over. De polisvoorwaarden zijn via Peugeot Assurance uitgebreider: geen eigen risico bij reparatie (terwijl Unigarant standaard _150 hanteert) en een ongelimiteerde dekking van audio- en navigatiesystemen. Mijn boodschap is: doe geen zaken meer met Unigarant! U graaft uw eigen graf!”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.