nieuws

Bovemij in garantiefonds met MG- en Roverdealers

Archief

Particulieren die tussen 1 juni 2003 en 1 juni 2005 een MG of een Rover hebben geregistreerd (dus op kenteken gezet), kunnen gebruikmaken van het nieuwe Bovag-MG/Rover Garantiefonds. Dit fonds is door de brancheorganisatie Bovag en de MG/Rover-dealers in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Bovemij in het leven geroepen Aanleiding hiervoor is het faillissement van de Britse autoproducent MG/Rover. Dankzij het fonds kunnen MG- en Rover-rijders zich – ondanks het faillissement – beroepen op de bij de aanschaf van hun auto gestelde garantiebepalingen.

MG- en Rover-rijders die hun auto vóór 15 maart 2004 registreerden, hebben twee jaar garantie. Wie zijn auto tussen 15 maart 2004 en 1 juni 2005 registreerde, heeft drie jaar garantie. Binnenkort ontvangen deze 1.752 MG- en Roverrijders een garantiecertificaat van hun dealer als bewijs van de nieuwe garantiedekking.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.