nieuws

Bovag: proef met reparatie- polis is succes

Archief

De bij 100 garagebedrijven lopende proef met de Bovag Reparatiepolis-Plus is een succes, meldt de Bovag Krant.

Deze reparatiepolis kan worden gekoppeld aan een gebruikte auto vanaf f 7.500 die: voorzien is van een Bovag Garantiebewijs, een kilometerstand heeft van maximaal 100.000 km en niet ouder is dan vijf jaar.
Het is een voor alle betrokken partijen aantrekkelijke verzekering, aldus de Bovag Krant. De polis geeft de consument immers de zekerheid, dat hij na afloop van het gewone garantiebewijs voor een periode van 9, 21 of 33 maanden is gedekt voor onverwachte reparatiekosten. Voor het betrokken Bovag-bedrijf betekent de reparatiepolis niet alleen extra omzet in de werkplaats, maar ook dat er een binding tussen klant en de garage ontstaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.