nieuws

Bouwfonds zoekt prijskoper op met RenteOptimaal Hypotheek

Archief

Bouwfonds heeft de RenteOptimaal Hypotheek gelanceerd, een hypotheek met een lage rente en extra leenmogelijkheden. Bouwfonds speelt hiermee in op de toenemende vraag naar producten met een lage rente.

Bij de nieuwe hypotheek zijn alle aflossingsvormen mogelijk. De rentetarieven zijn lager dan die voor andere Bouwfonds-hypotheken. Voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie en een rentevastperiode van vijf jaar bedraagt de rente 4,95%; voor tien jaar vast is de rente 5,4%. Volgens Bouwfonds is er een toenemende vraag naar hypotheekproducten met een lage rente. “Wij richten ons met dit product vooral op de prijskopers”, aldus een woordvoerster.
Verder is er de mogelijkheid van een bouwdepot en het creëren van extra leencapaciteit door het inbrengen van eigen vermogen. Daarmee is het mogelijk tot 1,6 maal het ingebrachte eigen vermogen extra te lenen. Bouwfonds bood deze mogelijkheid al bij de BeleggingsSelect Hypotheek en bij de WoonProfijt Hypotheek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.