nieuws

Bouwfonds maakt test voor twijfelaars

Archief

Bouwfonds heeft voor mensen die twijfelen tussen verbouwen en verhuizen samen met een aantal andere partijen de ‘Stay or Go’-test ontwikkeld. Op de site www.stayorgo.nl kan een interactieve test worden gedaan die adviseert of het verstandiger is te verhuizen of te blijven.

De test maakt ook onderdeel uit van het programma ‘Stay or Go’, dat vanaf oktober wekelijks te zien is bij SBS6. Elke aflevering staat een gezin centraal dat twijfelt over de huidige woonsituatie. Andere bedrijven die deelnemen in de test, zijn mediabedrijf Advance en uitgever Sanoma. 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.