nieuws

Boogaard Amersfoort in het nieuw

Archief

pand in gebruik genomen

Het gaat om het oude kantoor van Adviesbureau Lagerweij & Potter dat geheel vernieuwd is. “Alleen de muren zijn nog overeind blijven staan”, aldus een medewerkster. Sprekers tijdens de opening waren onder andere Frido Croes, gevolmachtigd minister van Aruba en Jan Lamsma en Martin Kerkhof, respectievelijk president-commissaris en commissaris van de Boogaard Groep. In het nieuwe pand hebben naast Lagerweij (in 2004 overgenomen) ook de eerder verworven kantoren Van Donselaar Monshouwer en Amfak een plaats gekregen. Het aantal medewerkers is daardoor gegroeid naar 15 fte. Het kantoor in Amersfoort richt zich op schadeverzekeringen, levensverzekeringen/pensioenen, hypotheken en financieringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.