nieuws

Bohnenn, Van Santen & Sonneveld neemt hypotheek- en pensioenadviesbureau

Archief

over

Assurantiebedrijf Bohnenn, Van Santen & Sonneveld in Uithoorn heeft hypotheek- en pensioenadviesbureau Lagerwey & Botter in Amersfoort overgenomen.
Bohnenn, Van Santen & Sonneveld is eigendom van drie vennoten: G.J. Bohnenn (60), G.E.C. van Santen (38), en A.J. Sonneveld (35).
Bohnenn maakt per 1 januari 1996 gebruik van de vut, maar blijft als adviseur verbonden aan het bedrijf, resp. als commissaris aan het Nederlands Financieel Planbureau, de vorig jaar opgerichte onderneming die zich bezighoudt met hypotheek- en pensioenadviezen in het bijzonder, en financial planning in het algemeen.
Zelfstandige bedrijven
Het assurantiebedrijf (8 medewerkers) in Uithoorn en het Planbureau (5 medewerkers) hebben één directie, maar vormen zelfstandige bedrijven. Ook hypotheek- en pensioenadviesbureau Lagerwey & Botter (9 medewerkers) blijft zelfstandig opereren.
De premie-omzet van het assurantiebedrijf is f 10 mln. Het bedrijf zegt samen te werken met circa 30 maatschappijen, waarvan met name Axa Equity & Law op het gebied van financial planning.
Bohnenn, Van Santen & Sonneveld viert op 6 oktober de officiële opening van het nieuwe kantoorgebouw dat begin dit jaar in gebruik is genomen. De opening door burgemeester J.E. Castenmiller van Uithoorn begint om 14.15 uur. Aansluitend is er ‘open huis’ tot 16.00 uur.
Het correspondentie-adres is: Meerlaan 1, Uithoorn. Tel. 02975 – 404.19.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.