nieuws

Boekje aansprakelijkheid

Archief

‘Aansprakelijkheid voorkomen in de financiële dienstverlening’ is een nieuw boekje van Dutch Insurance Network en Arag voor het intermediair. Het boekje kan gratis worden aangevraagd via www.start.atp.nl (klik daar op knop ‘Aansprakelijkheid’)

Schadecalculatie
Schadecalculatiesysteem Audatex kent sinds begin deze maand een nieuwe calculatiemodule voor het berekenen van spuitvergoedingen voor personenauto’s. In deze module wordt rekening gehouden met de langere bewerkingstijd van watergedragen lakken. Op grond van de Nederlandse milieu- en arbowetgeving mogen hier uitsluitend zulke lakken worden toegepast, die tot hogere schadebedragen leiden. Er worden jaarlijks meer dan 800.000 normcalculaties via Audatex gemaakt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.