nieuws

Boek over verhaal van letselschade

Archief

De bekende personenschaderegelaar Raoul van Dort heeft een boek geschreven over ‘Het verhaal van letselschade’, met als ondertitel ‘Wegwijs in de juridische jungle’.

Van Dort heeft sinds medio vorig jaar een eigen letselschadepraktijk in Maastricht. Voor die tijd was hij gedurende dertien jaar verbonden aan de Pals Groep, waar hij begin 1995 tot de directie toetrad.
Van Dort is eigenlijk bij toeval in de wereld van de personenschade actief geworden. Hij wilde in 1981 aan de officiersopleiding beginnen aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Bij zijn ontgroening liep hij zeer ernstig knieletsel op. Van Dort kon een militaire loopbaan vergeten en ging rechten studeren. Zijn eigen claim op Defensie vormde als het ware de basis voor zijn gewijzigde loopbaan.
Het boek ‘Het verhaal van letselschade’ (ISBN 90.776.7102.1) is verschenen bij uitgeverij Pica en kost e 14,50 (incl. btw).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.