nieuws

Blufpoker ‘Amerika’

Archief

Wie ‘misschien’ zegt tegen verkopers van de Verenigde Verzekeringsmaatschappij van Amerika, moet niet gek opkijken als hij daarna een premienota in de bus vindt.

De stroom klachten over de verkoopmethoden van de Verenigde Verzekeringsmaatschappij van Amerika (VVA) houdt maar aan. In AM-nr.13 schreven we dat de verkopers van VVA zich nu ook op agrariërs hebben gestort.
Een boomkweker in Hazerswoude kan er van meepraten. Hij had de verkoper van VVA gevraagd om informatie achter te laten om in alle rust over de ongevallen- of arbeidsongeschiktheidspolis te kunnen nadenken. Toen kreeg hij te horen dat het betreffende aanbod uitsluitend díe dag gold. Daarna zou de premie een stuk hoger zijn. De boomkweker hield evenwel voet bij stuk. Een tijd later kreeg hij “met dank voor het sluiten” een betaalopdracht in de bus met de mededeling dat “het niet gelukt was om bij de bank te premie te innen”. Ook nu werd op spoed aangedrongen “zodat u vandaag nog kunt profiteren”. De boomkweker weet zeker dat de ‘Amerika’-verkoper niet weet wie zijn bank is. Blufpoker dus.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.