nieuws

Blijft Ineas actief in Frankrijk?

Archief

Gaat Ineas de Franse markt verlaten

Die vraag wordt opgeroepen door het nieuwe beleid van de internetverzekeraar in Frankrijk. Honderden klanten hebben een brief ontvangen met de mededeling dat hun premies met 80 % worden verhoogd. Het begeleidende advies luidt: ‘u kunt beter uw polis ontbinden!’ Volgens Ineas marketingdirecteur betreft de brief slechts 500 ‘risicoklanten’ op een totaal van 10.000 relaties. Niettemin bevinden zich onder de geadresseerden van deze brief klanten met een bonuskorting van 50%. Bovendien doet Ineas de klanten het aanbod om hun polissen over te dragen aan makelaars. Volgens het Franse verzekeringstijdschrift LArgus zou een schaderatio van 150% hieraan ten grondslag liggen. Ineas zelf beweert dat die 97% bedraagt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.