nieuws

‘Blijf maar op de zaak eten’

Archief

In het jongste nummer van het zeer lezenswaardige personeelsblad van Delta Lloyd roept de redactie de medewerkers op om te gaan consuminderen in plaats van consumeren

‘Maak de vrek in je wakker’, luidt de heldere kop. “Bij Delta Lloyd kun je goed beknibbelen”, staat in de inleiding die vooraf gaat aan elf concrete tips. Tip 9 luidt: “Eet ’s avonds in het bedrijfsrestaurant. Een voedzame maaltijd voor vier euro, wie lukt dat thuis nog…”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.