nieuws

BLG-product voor inkomensbescherming

Archief

De met het intermediair samenwerkende hypotheekaanbieder BLG heeft de BLG-Woonborg, een inkomensbeschermingsproduct, op de markt gebracht.

De BLG-Woonborg biedt standaard dekking bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ongevallen. Als opties gelden een verzekering met het oog op eventuele gedwongen verkoop van de woning en een dekking tegen extra woonlasten bij het uiteengaan van partners.
BLG heeft dit product ontwikkeld in samenwerking met de Gema Advies Groep van Gerrit de Ridder, die voorheen directeur is geweest bij kredietbeschermingsspecialist LGH (London General). Gema verzorgt de volledige verzekeringsadministratie van de BLG-Woonborg, inclusief de provisiebetaling aan het intermediair. “Gema heeft geen contact met uw klanten, uitgezonderd de administratieve afhandeling van schadeclaims”, stelt BLG in een brochure voor tussenpersonen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.