nieuws

BLG beleeft hausse in hypotheekomzettingen

Archief

BLG Hypotheken, onderdeel van SNS Reaal Groep, heeft sinds haar jongste renteverhoging een explosie aan hypotheekomzettingen verwerkt. In nauwelijks vier weken tijd wilden ruim 1.800 cliënten hun tweejaars hypotheekrente omzetten in een langere retevaste periode. Het ging daarbij om hypotheekbedragen met een totaal van ruim f 200 mln. Overigens kan BLG Hypotheken sinds kort ook via het Hypotheek Data Netwerk (HDN) hypotheekoffertes versturen aan het intermediair. Offerte-aanvragen van tussenpersonen werden al via HDN ingediend.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.