nieuws

Bley failliet

Archief

Het Eindhovense assurantiebedrijf Bley Verzekeringen en Hypotheken is eind juli failliet verklaard. Feitelijk is het kantoor in de loop van 2002 al in problemen geraakt. Eigenaar George Bleij was niet bereikbaar voor een toelichting.

In de bloeiperiode eind jaren negentig telde het kantoor vijf medewerkers. Het was lid van de NBVA, maar werd in oktober 2002 geroyeerd. Per 1 januari dit jaar werd Bley uit het SER-register geschrapt wegens het niet-betalen van de verplichte bijdrage.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.