nieuws

Binnenvaart kiest Zorgpolis Delta Lloyd

Archief

een mantelovereenkomst getekend voor de Delta Lloyd ZorgGarant-verzekering. Deze zorgpolis biedt de 4.500 aangesloten bedrijven onder meer 100% buitenlanddekking, vergoeding van beroepskeuringen en zorggaranties. Verzekerden krijgen 10% korting op de basisverzekering en 16% op het aanvullende pakket.

Advies), Henk van der Velde (Kantoor Binnenvaart), Henk Omvlee (Delta Lloyd); vooraan van links naar rechts Marijke de Jong (Vereniging voor Beroepschartervaart), Ton Roos (Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart), Johan Groenewold (Rijn en IJssel).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.