nieuws

Bijeenkomst alternatieve stichting WFD.

Archief

Vanmiddag vindt in Hoevelaken een bijeenkomst plaats met als doel een alternatieve Stichting Toezicht WFD op te richten. Initiatiefnemer is de Federatie Koepel Organisaties (FKO). Tijdens deze bijeenkomst zijn 26 organisaties vertegenwoordigd, waaronder ook de officiele Stichting Toezicht WFD in de persoon van Cees Scholtes. Volgens ingewijden is hij aanwezig om “de gemoederen te sussen”.

Organisaties die aanwezig zijn, zijn onder meer: Anac, BAE Groep, DAK, Elsevier Baard, FKO, Financieel Diensten Centrum, Finsys, Hypotheekdesk, Nedasco, Risk Assuradeuren, Van Kampen Groep, Federatie van Assurantieclubs en de Stichting Keurmerk Hypotheek Bemiddeling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.