nieuws

Bieden en Wonen veilt online huizen

Archief

Bieden en Wonen, een online veilinghuis voor de aan- en verkoop van woningen, is in de lucht

Het is een project van Marc Schröder en Michiel Muller, die eerder onder meer pechhulpdienst Route Mobiel introduceerden. Internetondernemer Albert Akkermans is de derde aandeelhouder. Het verschil met bestaande veilingen is volgens Muller het feit dat mensen elkaars biedingen kunnen zien en dat ze weten wat de rangorde is. Net als bij het online veilinghuis Vastgoed-Auctions.nl staan de veilingen onder leiding van een veilingmeester, die weer onder toezicht staat van een notaris. “Daarom zijn wij van mening dat de heren Schröder en Muller het gehele concept gewoon bijna letterlijk van ons hebben gekopieerd”, aldus Joost Onrust van Vastgoed-Auctions.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.