nieuws

Bezwaren ZN tegen ‘report card’

Archief

Bezwaren ZN tegen ‘report card’

Zorgverzekeraars Nederland (ZN) is op zich niet tegen ‘report card’, het vergelijkingssysteem dat de Consumentenbond gaat opzetten over zorgverzekeraars (zie AM 14, pag. 34) maar heeft wel bedenkingen tegen het systeem dat de bond hiervoor heeft ontwikkeld. ZN denkt dat er naar teveel zaken wordt gekeken en dat daar geen zuiver vergelijkingsmateriaal uitkomt.
Z en Z
In verband met dekkingsuitbreidingen heeft Zorg en Zekerheid met de gemeente Leiden een nieuw contract gesloten voor de aanvullende zorgverzekering van Leidse minima. De verzekerden kunnen kiezen uit de Gemeente-Standaard en de Gemeente-Top met een maandpremie van respectievelijk e 10,95 en e 18,50. Voor 2004 draagt de gemeente draagt e 9,75 per maand bij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.