nieuws

Beveiligingsplan Bovag-leden

Archief

Bovemij Verzekeringen, Bovag Ledenwinkel.nl en Chubb Beveiliging bieden Bovag-leden de mogelijkheid een beveiligingsplan voor hun bedrijf te laten opstellen en uitvoeren. Ter introductie kan de ondernemer zijn privé-woning voor _ 99 laten meebeveiligen.

Bovemij brengt na inspectie van het bedrijf een preventieadvies uit en stuurt dit door naar Chubb Beveiliging. De ondernemer krijgt een risicoprofiel, waaraan een advies is gekoppeld. Op basis daarvan kan hij de producten en diensten van Chubb die worden geadviseerd met korting inkopen bij Bovag Ledenwinkel.nl. Na uitvoering van het beveiligingsplan ontvangt de ondernemer van Bovemij een preventiecertificaat, waarmee een korting op de verzekeringspremie kan worden verkregen.
Chubb zal elk kwartaal een nieuwe kortingsactie voor Bovag-leden lanceren. De introductieactie behelst een aanbod om tegelijk met de beveiliging van het bedrijfspand ook de privé-woning van de ondernemer mee te laten beveiligen voor _ 99.
(Bovemij) en Vincent Verwoerd (Chubb) en zittend André Cools (Chubb) en Jan Dijkstra (Bovag Ledenwinkel.nl)

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.