nieuws

Bert Lugtigheid ‘beste keus’ voor sector Leven

Archief

Levob-directeur Bert Lugtigheid volgt René van der Smeede per 1 februari op als voorzitter van de sector Leven van het Verbond van Verzekeraars.

De benoeming van Lugtigheid is opmerkelijk, aangezien nog nooit eerder een directeur van een relatief kleine maatschappij de club van levensverzekeraars heeft geleid. Lugtigheid heeft zich om die reden dan ook eerst vergewist van de steun van de grote marktpartijen. Zij hebben hem deze steun toegezegd, ook in materiële zin, zoals bij administratieve werkzaamheden.
René van der Smeede, die het voorzitterschap vijf jaar heeft uitgeoefend en Lugtigheid persoonlijk heeft voorgedragen voor de functie, noemt de beslissing voor de hand liggend: “Lugtigheid is kwalitatief de beste keus, dus waarom zouden we dan per se voor één van de grootste marktpartijen moeten kiezen?”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.