nieuws

Bert Lieuwma pakt na Vie d’Or de draad weer op met ‘woonprodukten’

Archief

Bert Lieuwma, voormalig directeur van Vie d’Or, is onlangs van start gegaan met het aanbieden van verzekeringsprodukten voor de woonmarkt. Het eerste produkt is een uitgebreide opstalverzekering met een aankoopwaarde-garantie voor nieuwe huiseigenaren.

De woongarant opstalverzekering wordt gevoerd onder het label ‘Woongarant’, een sub-agent van de Rotterdamse makelaar Gebr. Sluyter. Het produkt wordt exclusief verkocht door de adviesketen De Hypotheker.
Lieuwma zegt bovendien in gesprek te zijn met een aantal makelaars voor het aanbieden van een verzekeringsprodukt voor huurders die hun huurwoning willen aankopen. Hiermee zouden deze kopers in één keer zowel het achterstallig als het toekomstig onderhoud aan hun woning kunnen verzekeren. Een vergelijkbaar produkt heeft Lieuwma in gedachten voor de seniorenmarkt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.