nieuws

Berex in handen van Crawford-THG

Archief

Crawford-THG heeft begin dit jaar expertisebureau Berex overgenomen. Het Rotterdamse bureau opereert onder de naam Crawford-Berex.

Berex (zeven medewerkers) is gespecialiseerd in casco, met name machinerieën, technische goederen, landmaterieel, schepen en pleziervaartuigen. “Deze gespecialiseerde business is een mooie aanvulling op ons aanbod”, zegt Rob van Harten van Crawford-THG.
Berex blijft voorlopig gehuisvest op het oude adres in Verzamelgebouw Zuid aan de Strevelsweg in Rotterdam. De medewerkers kunnen van daaruit gebruik maken van het geautomatiseerde netwerk van Crawford-THG. In de loop van dit jaar wordt gekeken naar een verdere integratie, aldus Van Harten.
Crawford-THG telt in ons land momenteel acht kantoren. De expansiedrift is met de overname van Berex echter niet ten einde. “We willen naar een volledige landelijke dekking, We zijn daarom op zoek naar meer overnamekandidaten, met name in de regio Noord-Oost en Zuid-Oost.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.