nieuws

Benefits in de rugzak

Archief

Mr

Henk P. Kasbergen, consultant, over EB: ,,Het zal niet echt lang meer duren dat je je in de sfeer van employee-benefits als verzekeraar moet focussen op ‘mijnheer De Vries’ in plaats van op het bedrijf waar mijnheer De Vries op dat moment toevallig zijn tijd doorbrengt. Ik zie straks mijnheer De Vries met zijn employee-benefits in zijn rugzak lopen. Het worden individuele pakketten. Die mijnheer De Vries wil (zoals ik ooit eens iemand heb horen zeggen, en ik kan dat niet verbeteren) ‘flexecurity’ . Hij wil flexibel zijn maar niet aan ‘de luim van de willekeur’ overgeleverd zijn.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.