nieuws

Belgische verzekeraars verdeeld over bijdrage kosten reclamecampagne intermediair

Archief

Verzekeraars in België zijn verdeeld over de vraag of zij moeten meebetalen aan een imagocampagne van het intermediair

Iets meer dan de helft 52% – vindt dat het intermediair hiervoor via de eigen brancheorganisatie FVF zelf moet opdraaien; 48% vindt dit op de weg liggen van het samenwerkingsverband Brocom, waarin verzekeraars en intermediair elk voor de helft participeren. Uit een enquête onder de aanwezigen tijdens het recente congres van de Belgische tussenpersonenorganisatie FVF bleek verder dat 77% van het intermediair en 67% van de verzekeraars voorstander is het reclamegeld te besteden aan een mediacampagne; de rest prefereert investeringen in verkoopmateriaal. Bijna de helft (47%) van het intermediair is voorstander het intermediair te profileren als kwaliteitslabel met garanties aan de consument.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.