nieuws

Belgische ING schrapt banen

Archief

Bij de Belgische verzekeraar ING Insurance zullen tegen het eind van 2008 ongeveer 150 banen verdwijnen

De verzekeraar voert een hervorming door om de productie van de verzekeringspolissen beter en sneller te laten verlopen. Zeventig banen zullen spontaan verdwijnen door mensen die vertrekken niet te vervangen. De overige tachtig is nog maar een ruwe schatting. In de komende maanden zal duidelijk worden hoeveel werknemers daadwerkelijk worden getroffen door het hervormingsplan, aldus ING. De maatschappij streeft natuurlijke afvloeiing na, onder meer via prepensioen. Ook bij het zusterbedrijf ING Bank is het onrustig. Daar staan 555 banen op de tocht, eveneens als gevolg van een herstructurering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.