nieuws

Belgisch verbond leert nieuwe parlementariërs branche kennen

Archief

Het Belgisch Verbond van Verzekeraars BVVO heeft de recent gekozen nieuwe volksvertegenwoordigers in het parlement uitgenodigd, om eind september een viertal leerzame en informatieve studiebijeenkomsten over de verzekeringssector bij te wonen

Hiermee beoogt de verzekeraarsorganisatie een goede basis te leggen voor een duurzame dialoog tussen politiek en verzekeringssector. Tijdens de sessies, die elk een halve dag in beslag zullen nemen, wil zij de parlementariërs onder meer wegwijs maken in de specifieke verzekeringsproblematiek. Dat doet zij door stil te staan bij het verzekeringsbeginsel, het huidige wettelijk kader, het financieel-economische belang van verzekeraars, de werkgelegenheid, de imagoproblematiek en de aanpak van verzekeringsfraude.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.