nieuws

Belgisch kantoor Nationale Borg

Archief

Garantieverzekeraar Nationale Borg heeft in België een eigen kantoor geopend.

Nationale Borg trad sinds 1993 op als herverzekeraar voor de geldverzekeringen van de Belgische ING-zuster De Vaderlandsche. “Ondertussen bedraagt onze premie-omzet in België op jaarbasis veertig miljoen frank (f 2,2 mln), zodat het ons opportuun lijkt een Belgische zetel te openen”, aldus directielid Jos Kroon in het Belgische vakblad De Verzekeringswereld.
Nationale Borg biedt sinds kort in België onder eigen naam een meer uitgebreide versie van de ‘Geldverzekering’. Borgtochtverzekeringen zullen eveneens aangeboden gaan worden. Het kantoor is gevestigd in het Antwerpse kantoorgebouw van De Vaderlandsche.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.