nieuws

Beleggingshypotheek van CVB belegt nu in fondsen van SNS

Archief

CVB Bank heeft zijn beleggingshypotheek vernieuwd. Er wordt nu belegd in SNS-fondsen.

De individuele beleggingsfondsen zijn vervangen door de Optimaalfondsen van SNS. “Kenmerken zijn spreiding, gemak én een passende portefeuille”, aldus CVB. De beleggingen worden gespreid over liquiditeiten, obligaties, aandelen en vastgoed. Door de aanpassing is ook de aanvraagprocedure vereenvoudigd. De klant hoeft nog maar één handtekening te plaatsen voor de overeenkomst, het beleggingsprofiel en de fondskeuze.
Tot 1 juni geeft CVB Bank een extra rentekorting van 0,2% op de hypotheek. De actie kan worden gecombineerd met de 10=6-actie, waarbij de rente tien jaar kan worden vastgezet tegen het zesjaarstarief. De maximale rentekorting voor de CVB Beleggingshypotheek komt daarmee op 0,4%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.