nieuws

Beleggen A valt in de smaak

Archief

De door Legal & General aangeboden tweedaagse cursus Beleggen A valt in de smaak bij het intermediair. Inmiddels hebben tweehonderd cursisten zich aangemeld voor de cursus en daarvan hebben 140 de opleiding alweer afgerond. In de tweede helft van september start Legal & General een nieuwe ronde die loopt tot half oktober. 

De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met het Insituut voor Toegepaste Beleggingswetenschappen (www.ivtb.nl). De kosten voor de opleiding bedragen € 695. De opleiding is gericht op het behalen van het examen Module Beleggen A. Tijdens de opleiding wordt extra aandacht gegeven aan het gebruik van beleggingsprofielen in de praktijk, het managen van beleggingsrisico’s en het analyseren van het rendement en risicopresentatie van beleggingsfondsen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.