nieuws

Belang Intersoftware in PXQ

Archief

Intersoftware heeft een belang van 49% genomen in het internetmarketingbedrijf PXQ Marketing van Han van Wijk.

“Reden is de toenemende vraag naar online marketingdiensten die aansluiten op producten als Hypobox en Planningbox”, aldus Arthur Menke, directeur van Intersoftware. “Door de veranderende markt moeten consumenten, intermediairs en de financiële instellingen beter op elkaar aansluiten. PXQ biedt daartoe vele online en interactieve mogelijkheden die naadloos aansluiten op onze producten”, aldus Menke.
Zo wordt de door Intersoftware geïntroduceerde Rentebox, met een overzicht van alle (actie-)rentes, in het productassortiment van PXQ Marketing opgenomen.
“Wij bieden het intermediair en andere financiële bedrijven diverse hulpmiddelen voor het genereren van potentiële afspraken, zoals de HuiswaardeMonitor, de Zorgplichtmodule, hypotheektools en een test, die op elke website geplaatst kunnen worden”, aldus Van Wijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.