nieuws

Behaenk Adviesgroep zoekt uitbreiding in en rondom Westland

Archief

De Behaenk Adviesgroep, die in Delft zetelt en 50 medewerkers telt, opent op 1 mei een nevenvestiging in het Westlandse De Lier. Directeur P. Blok zegt voorts op zoek te zijn naar geschikte lokaties in Den Haag en Maassluis.

Het is overigens niet louter expansie wat bij Behaenk de klok slaat, want onlangs is het filiaal in Zoetermeer uit de groep gegaan en wordt dit kantoor voortgezet door ex-partner F. Wiepking (zie elders in dit nummer).
Voorts is Behaenk een ‘functionele samenwerking’ aangegaan met Roest/Staalduinen (makelaardij onroerend goed) in Maasland. Zowel bij Behaenk in Delft als straks in De Lier is Roest/Staalduinen medebewoner.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.