nieuws

Beestenboel in de financiële dienstverlening

Archief

de rug in onze branche

Zo kwam Lancyr op de proppen met een buldog als boegbeeld, sloeg DSB een Zalm aan de haak en stak her en der de eenhoorn van Liocorno zijn kop op. Verder werd het Keurmerk Letselschade gepresenteerd, met als logo een specht. Daarbij is het wel treffend om te weten dat de bekendste letselschadeadvocaat luistert naar de naam Beer. En over letselschade gesproken: wie anders dan Bokito sprong hiermee in 2007 uit de band?Verder is de paarse krokodil met de vuilnisman meegegeven en heeft de oranje leeuw zijn blauwe familielid de wacht aangezegd. Inmiddels eet onze waakhond AFM heel dure brokken. Tot ziens in 2008!

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.