nieuws

Bartok Groep deelt Toplis & Harding op

Archief

Expertisebureau Hettema + Disselkoen heeft twee transportonderzoekers van Toplis & Harding Forensic overgenomen. Beide bedrijven zijn onderdeel van de Bartok Groep. De nieuwe medewerkers gaan zich bezighouden met onderzoek op het gebied van diefstal en fraude in de transport- en pleziervaartuigensector.

Toplis & Harding heeft nu alle activiteiten beëindigd. In augustus werd al gestopt met toedrachtsonderzoek bij brand, inbraak en aansprakelijkheid. “Gezien de marktontwikkelingen is besloten om de activiteiten te staken”, is de toelichting van Marcel Meijering, directeur bij Hettema + Disselkoen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.