nieuws

Barbara Snijder naar Arag

Archief

Mr. Barbara Snijder (38) begint per 1 augustus als directeur Rechtshulp bij Arag Rechtsbijstand in Leusden. Zij krijgt de leiding over de afdeling Rechtshulp die inclusief de kantoren in Roermond en Breda 267 medewerkers telt. Mr. Jan van der Burgh, sinds eind 1997 adjunct-directeur Rechtshulp, zal bij Arag vertrekken.

Barbara Snijder heeft na haar studie diverse functies vervuld bij Hudig-Langeveldt (nu Aon) en Zurich. Vanaf 1996 heeft zij bij Aegon gewerkt en binnen verschillende onderdelen van het concern directiefuncties bekleed, laatstelijk als directeur Marketing en Verkoop van Axent/Aegon.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.