nieuws

Bank of Scotland verruimt opnieuw acceptatiecriteria

Archief

Bank of Scotland heeft vanwege een groeiende vraag het maximaal te lenen bedrag voor de Bank of Scotland Hypotheek en de Economy Hypotheek verhoogd tot € 1,5 mln. Daarnaast wordt bij de Bank of Scotland Hypotheek het maximale aflossingsvrije bedrag verhoogd naar 90% van de executiewaarde (was 75%). Het gedeelte dat afgedekt moet worden met een overlijdensrisicoverzekering bedraagt nu het deel boven de 90% van de executiewaarde (was 75%). 

Vorige maand ging voor de Easy Hypotheek het maximaal te lenen bedrag al omhoog naar € 500.000 en werd bij de Economy Hypotheek het maximale aflossingsvrije bedrag verhoogd van 90% tot 100% van de executiewaarde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.