nieuws

Bank of Scotland komt met Easy Hypotheek

Archief

Bank of Scotland introduceert half januari de Easy Hypotheek. Het product richt zich op klanten met een lager inkomen. “We hanteren geen maximale verhouding tussen lening en inkomen, dus mensen met aow kunnen zo toch, tot 75% van de executiewaarde, een hypotheek sluiten. Voorwaarde is wel dat er voldoende overwaarde in de eigen woning zit”, zegt marketingmanager Arno Wagenaar.

Het product is anders dan hypotheken van aanbieders als AXA en GMAC, waarbij geen inkomensbescheiden worden opgevraagd. “Wij doen dat wel. We hebben overlegd met het Contactorgaan Hypothecair Financiers en zijn ervan overtuigd dat de Easy Hypotheek WFD-proof is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.