nieuws

Bank of Scotland komt met ‘aangeklede’ spaarhypotheek

Archief

Bank of Scotland heeft een nieuwe spaarhypotheek met “een scherpe rente en een scherpe premie, maar toch alle mogelijkheden”. De lening wordt gekoppeld aan een polis van EuropeLife (DBV).

De Schotse bank had al een spaarhypotheek, maar dat is een ‘uitgeklede’ variant die wordt gekoppeld aan een polis van Allianz. Het nieuwe product is dus geen vervanging van het oude. “We zijn nog aan het nadenken of we met de beperkte versie doorgaan. Twee spaarhypotheken voeren is nu eenmaal wat verwarrend en deze nieuwe hypotheek is op veel meer situaties van toepassing dan de oude. Maar voorlopig blijft de variant met de Allianz-polis in het assortiment”, zegt commercieel directeur Marcel Rasker.
De nieuwe spaarhypotheek is mede op verzoek van het intermediair ontwikkeld en heeft onder meer de mogelijkheid van een premiedepot, een extra aanvangsstorting en een hoog-laagconstructie. Het tussenpersonenbestand van Bank of Scotland telt inmiddels drieduizend intermediairbedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.