nieuws

Ballonnen starten Delta Lloyd-actie

Archief

Delta Lloyd is de Woonhypotheekweken half april begonnen door in Rotterdam 10.000 blauwe ballonnen de lucht in te laten.

Aan elke ballon is een kaartje bevestigd met een code. Vinders van de ballonnen kunnen op de site van Delta Lloyd kijken of zij een prijs hebben gewonnen. De hoofdprijs is _ 10.000, die op een Delta Lloyd Bankrekening wordt gestort. Daarnaast is met honderd codes _ 50 te winnen, waarmee woonproducten kunnen worden aangeschaft in de Delta Lloyd Webwinkel. De prijzen worden aan het eind van de actie vergeven. De hoofdprijs gaat wellicht naar een buitenlander: volgens de eerste berichten zijn er ballonnen in Duitsland en Tsjechië terechtgekomen.
Onderdeel van de actie is ook de site www.hetnet.nl/woonweken, waarop vragen over wonen worden beantwoord. Via de site kan een tussenpersoon, vakman of woning worden gezocht. De site bevat ook een spel waarmee een klusjesman voor één dag kan worden gewonnen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.