nieuws

Balkberichten

Archief

een netto winst van f 88,8 (49,5) mln in 1994. Het netto-premie-inkomen steeg naar f 3.128 (3.101) mln. De resultaten in de VS vielen tegen, herstel was er in zowel de Europese als de Aziatische markt.

tussen bank- en verzekeringsprodukten verder afnemen, en zullen er binnen Europa meer grensoverschrijdende fusies plaatsvinden in de financiële dienstverlening. Deze voorspellingen deed Fortis-voorzitter J.L.M. Bartelds tijdens een lezing op de 14e Geneva Lecture in Londen.
wereld, Hewlett-Packard, heeft een speciale business unit geformeerd, gericht op financiële dienstverleners. De Financial Services Business Unit (FSBU) richt zich op het ontwikkelen, bouwen en ondersteunen van informatiesystemen voor onder meer banken en verzekeraars. Meer informatie bij HP Nederland: tel. 020-547.61.21.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.