nieuws

Balkbericht 3

Archief

Verzekeringsbedrijf gaat in maart voor de tweede keer de cursus Arbeidsdeskundige van start. De eerste aflevering is onlangs door 15 deelnemers afgerond. De cursus, die 21 lesdagen en een 5-daagse stage omvat, wordt afgesloten met een certificaat van deelname. Meer informatie: 030-65.11.11.

5 zijn de uitkomsten gepubliceerd van een onderzoek, op basis van voorbeeld-verzekerden, naar de tarieven van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen. Het gaat om een vergelijking van de produkten van 23 maatschappijen. Meer informatie: Moneyview Nederland, 020-626.78.94.
van de Nationale Verzekerings & Geld Krant. Op de voorkant wordt een oplage van 2,7 miljoen exemplaren gemeld. In november jl. had nr 6 een oplage van 2,3 mln stuks. Het blad wordt verspreid door ruim 75 assurantiekantoren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.