nieuws

Azivo en Zorg en Zekerheid sluiten zich aan bij Vecozo

Archief

Zorgverleners die bij Zorg en Zekerheid en Azivo willen declareren, kunnen dat voortaan doen via Vecozo. Binnenkort is het ook mogelijk om verzekeringsgegevens van Zorg en Zekerheid en Azivo te raadplegen. 

De zorgverzekeraars Aegon, Aevitae, Agis, Allianz, Fortis ASR (De Amersfoortse, AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend), CZ, De Friesland, DSW, IAK, IZA, IZR, Menzis, ONVZ, OZ, TRIAS, Turien & Co. Assuradeuren, VGZ en Univé zijn al aangesloten bij Vecozo voor declaraties en online inzage in gegevens van verzekerden. 
Naast genoemde zorgverzekeraars is er een aantal dat zich voorlopig beperkt tot het beschikbaar stellen van het indienen van declaraties (EDP)  via de Vecozo-website. Het betreft: Avéro Achmea, AXA Zorg, Delta Lloyd, De Goudse, Groene Land Achmea, Ohra, OMS, OZB, OZF, Salland, SBZ, VVAA en Zilveren Kruis Achmea .

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.