nieuws

AXA zet in op fondsbeleggen

Archief

AXA gaat in januari “grootscheeps” campagne voeren om het ‘fondsbeleggen’ door particulieren te stimuleren. Het assortiment beleggingsfondsen is alvast met vier uitgebreid.

De nieuwe, volgens AXA “unieke” beleggingsfondsen (AXA WF Talents Funds) zijn vanaf 1 december beschikbaar. Tijdens het AXA Beleggers Evenement in het Scheveningse Kurhaus kondigde de maatschappij nog meer nieuwe fondsen aan, te introduceren in 2007.
Charles Firmin-Didot, een vooraanstaand fondsbeheerder binnen het AXA-concern, legde uit dat de filosofie van de Talents Funds gebaseerd is op het talent van de ondernemer. “Uit studies blijkt dat echte ondernemers en familiebedrijven beter presteren dan de markt. We kijken dus meer naar de ondernemer dan naar het bedrijf zelf.”
De vier fondsen die in Nederland beschikbaar komen, zijn Talents, Talents Brick, Talents Europe en Talents Absolute. “We zijn er trots op dat onze klanten en tussenpersonen nu direct toegang krijgen tot de expertise van de AXA Groep”, stelt Jan van de Berg, directievoorzitter van AXA Nederland.
Kurhaus.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.