nieuws

AXA volgt met unisekstarieven

Archief

AXA heeft in pensioenverzekeringen op basis van beschikbare premie sekseneutrale tarieven ingevoerd. Voor nieuwe polissen zijn vijf tariefklassen ontwikkeld, gebaseerd op de verhouding mannen en vrouwen op basis van de parttime-pensioengrondslag.

In bestaande producten hanteert AXA vooralsnog gedifferentieerde werkgeversbijdragen met behulp van een mannen- en vrouwenstaffel. Werkgevers betalen voor vrouwelijke deelnemers 0,5% tot 2,0% meer premie. In de loop van 2005 kunnen werkgevers kiezen voor omzetting naar een nieuw, nog te introduceren pensioenproduct.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.