nieuws

AXA verlaagt autopremies en voert nieuw toptarief in

Archief

AXA Nederland verlaagt de premies voor de verzekering van stationwagens en grote gezinsauto=s (MPV=s). Ook is een Topcar-tarief ingevoerd.

De premieverlaging gaat 1 april in en bedraagt gemiddeld 10 tot 15% voor MPV=s en stationwagens. De premie voor de WA-verzekering daalt met maximaal 10% en die voor de cascoverzekering met ten hoogste 25%, aldus AXA. De verzekeraar vindt MPV=s en stationwagens, die 40% van het Nederlandse wagenpark beslaan, aantrekkelijke risico=s.
Topcar-tarief
Naast de premieverlaging heeft AXA een nieuw autotarief ingevoerd. Dit Topcar-tarief is bestemd voor eigenaren van duurdere auto=s vanaf _ 75.000.
Andere maatregelen die zijn genomen, zijn: verhoging van de instapkorting van 30% naar 50%, het optrekken van de combinatiekorting op WA- en cascodekkingen van 10% naar 17,5% en het schrappen van de toeslag voor cabrioletten en coupés.
Tot 1 januari 2007 biedt AXA twee van de vier aanvullende dekkingen (ongevallen inzittenden, schade-inzittenden, pechhulp Nederland en hulpverlening buitenland) op een verzekering van een stationwagen of MPV gratis aan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.