nieuws

AXA trots op fondswaardering

Archief

AXA is trots op de waardering die externen hebben gegeven voor de beleggingsfondsen van de verzekeraar.

Volgens cijfers van Tijd Beursmedia en het tijdschrift Money is AXA de op één na beste aanbieder van beleggingsfondsen. De beste performance leveren de fondsen van ASN Bank; in 2002 stond AXA eerste.
De ranglijst wordt gemaakt op basis van waarderingen voor diverse beleggingsfondsen, waarbij uitsluitend aanbieders van vijf of meer fondsen worden meegeteld. Op plaats vier staat Holland Beleggingsgroep (Allianz); de oude Royal-fondsen eindigden onderaan (20e). Andere noteringen van verzekeraars zijn: Fortis (7e), Delta Lloyd (9e), ING/Postbank (10e), FBTO (11e), Centraal Beheer (15e), Ohra (16e), SNS (17e) en Avéro (19e).
In de elf fondsen van AXA zit momenteel voor e 1,9 mld aan vermogen. Daarvan komt e 1,4 mld van polishouders, e 450 mln van de 80.000 houders van een AXA Beleggingsrekening en e 50 mln rechtstreeks via de beurs.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.