nieuws

AXA stopt met ziekteverzuimtekening

Archief

AXA Nederland wil per 1 januari de ziekteverzuimtekening stopzetten

“Er zit nauwelijks groei meer in”, verklaart directievoorzitter Jan van den Berg. De portefeuille (€ 5 mln premie) gaat vrijwel zeker naar Nedasco (Aegon). Voor vijf medewerkers wordt ander werk gezocht. Ook de collectieve aov-portefeuille, bestaande uit WAO-gatpolissen, wordt op termijn beëindigd. “Het WAO-gat verdwijnt, dus valt ook die business weg. Voor de lopende polissen komen we met een andere oplossing”, aldus Van den Berg. De bij deze portefeuille betrokken medewerkers zouden volgens bronnen in het bedrijf ‘boventallig’ worden verklaard. Van den Berg ontkent dat de collectieve aov-portefeuille ook naar Nedasco gaat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.