nieuws

AXA Leven op Internet

Archief

AXA Leven is vorige week begonnen met een eigen site op Internet. Blikvanger is de mogelijkheid om de pensioenlasten van de eigen onderneming te berekenen, in verband met het nieuwe AXA-product: het Bedrijven Pensioenfonds.

De site van AXA Leven bevat gegevens over de internationale AXA Groep en uiteraard over AXA Leven zelf. Specifieke aandacht wordt geschonken aan de collectieve bedrijfspensioenverzekering: het Bedrijven Pensioenfonds. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om de pensioenlasten van de eigen onderneming te berekenen. Na het invullen van een aantal gegevens, kunnen diverse pensioenplannen en scenario’s worden berekend.
Het adres van de AXA-site is: http://www.axa.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.