nieuws

AXA kandidaatkoper van Winterhur/DBV

Archief

Credit Suisse zal op dinsdag 7 december opening van zaken geven over de toekomst van verzekeringsdochters Winterthur en DBV, die ook in ons land vestigingen hebben. De belangrijkste optie is een integrale verkoop van de verzekeringsactiviteiten aan de voornaamste kandidaat, het Franse AXA. 

Naar verluidt, hebben Credit Suisse en AXA een memorandum getekend als eerste stap naar rechtstreekse onderhandelingen over de verkoop van Winterthur/DBV. De verzekeringsdivisie van Credit Suisse is in Zwitserland de grootste schadeverzekeraar met een geschatte waarde van € 5 miljard. AXA Nederland laat desgevraagd weten geen commentaar te kunnen geven. “Dit speelt op groepsniveau. Daarover kunnen wij niets zeggen.” 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.