nieuws

AXA-junioren in BMW

Archief

AXA heeft negen junior-accountmanagers toegevoegd aan zijn buitendienst.

De verzekeraar is daarover zo verheugd dat het negental is verblijd met een bedrijfsauto van Ekris, de grootste BMW-dealer van ons land. Op het circuit van Zandvoort reikte verkoopdirecteur Tom van der Geer (op de foto midden) onlangs de sleutels uit aan de accountmanagers, die bij AXA zijn gestart als sales trainee. Volgens AXA deden ze onder meer ervaring op met een Goodlife-actie. Het negental haalde _ 7,8 mln aan expirerend lijfrentekapitaal op.
De BMW-bedrijfswagen is voor Onno Snepvangers, Joshua Schrijvers, Zafer Akar, Claudia van de Kuil, Susanne Bruekers, Jørn Andriessen, Serkan Geçimli, Joerie Schaap en de op de foto ontbrekende Kevin Danes.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.